Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Listázás 9 24 36

Kverneland Gabonavetőgép DL

A kompakt függesztett gabonavetőgép A Kverneland DL az ideális megoldáa kis- és közepes gazdaságok számára. A DL a kompakt és könnyű szerkezetet ötvözi a Kverneland minőséggel. A munkaszélesség 3.0-4.5m-ig terjed. A vonóerőigénye csekély, mindössze 55 kW a traktorhoz közeli súlypontjának köszönhetően. A DL kerekei, legyen az alap kivitelű vagy széles kerék a traktor nyomában futnak az állandó és biztos adagoló meghajtás biztosítására. A nyomtáv könnyen állítható 1.65 és 2.10 m között. A Dl vetőgépek tartálya 750 literes, amely opcionálisan 1.000 literre növelhető és alacsony a tőltési magasság. Elektronikus ellenőrzésként FGS, Signus vagy IsoMatch Tellus PRO opcióként elérhető.

Kverneland Pneumatikus Szemenkénti Vetőgép Optima V

Az Optima V a megfelelő vetőgép azoknak a gazdálkodóknak és vállalkozóknak, akik különféle növényeket vetnek, különböző sortávolságra. Az Optima V lehetővé teszi a sortávolság változtatását időveszteség nélkül, így Ön megfelelő választ képes adni a különböző sortávolságok okozta kihívásokra. Az Ön előnye a nagyfokú flexibilitás időveszteség nélkül.

Az előnyök:
 • A változtatható sortávolság nyújtotta flexibilitás
 • Új központi vákuumcső kialakítás, a konstans légáramlás és a pontos maglehelyezésének érdekében.
 • A négyszög profilú vázzal súlyt csökkentettek és növelték a hatékonyságot
 • Optima V egy 1000 literes műtrágyatartállyal van felszerelve vagy opcióként rendelhető fronttartállyal
 • Mikrogranulátumszóróval is rendelhető
 • iXtra LiFe fronttartállyal kombinálva folyékony műtrágyázás is lehetséges vetéssel egyidőben, részletek iXtra LiFe termék oldalán.
 • Az összes Optima V elektronikus meghajtású és kompatibilis a GEOSEED

KVERNELAND Vetőgép Kombináció U-DRILL

Az u-drill egy vontatott vetőgép kombináció, amely merev 3.0m, 4.0 m és csukható 4.0m, 6.0m munkaszélességben érhető el, tökéletesen előkészíti, szintezi, visszatömöríti a vetőágyat, valamint kiválóan helyezi le és tömöríti vissza a magot egy menetben. Már a tervezéskor középpontba került, hogy nagy sebességgel lehessen működtetni (10-18 km/h), miközben biztosítja a tökéletes maglehelyezést. A tartály könnyen tölthető big bag zsákokkal, homlokrakodóval vagy teleszkópos rakodóval. A 6m-es változathoz egy feltöltőcsiga is elérhető. A tartály kapacitása 3.000 l (3/4 m-es változat esetén) és 4.350 l (6m-es változat esetén). Az u-drill rendkívül felhasználóbarát: Mivel természetesen teljesen ISOBUS kompatibilis, a kezelő folyamatosan ellenőrizheti az összes fontos adatot. Az u-drill munkagépeken a kijuttatandó mag mennyisége illetve a féloldali lezárás szabályozható az opcionálisan rendelhető GEOCONTROL vezérléssel. Ezen kívül elégséges egy kettős működésű hidraulika kör, hogy teljesen automatikus vezérlésű legyen a földvégi forduló rendszere. Előnyei
 1. Nagy munkasebesség (10 – 18km/h)
 2. Tökéletes maglehelyezés
 3. Moduláris központi váz kialakítása rugalmasan alkalmazkodik a vásárlói követelményekhez
 4. Teljesen ISOBUS kompatibilis
 5. Könnyen kezelhető és karbantartható
 6. Automatikusan vezérelt a földvégi fordulók rendszere