Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Listázás 9 24 36

Sipma PT 520/670 Salsa Rendterítők

A rendterítők olyan gépek, amelyek a frissen vágott, alacsonyszárú, zöldtakarmány szétterítésével segítik annak száradását. A gépek előnye, hogy finoman és egyenletesen terítik szét a lekaszált takarmányt, ami megkönnyíti a levegőztetését, és jelentősen felgyorsítja a száradását. A teherhordó váz egy közepes súlyú, ellenálló, kompakt konstrukció. A hajtóművek nagyszilárdságú anyagokból készülnek. A mozgó elemek hosszú élettartamát olajfürdő garantálja. Az optimálisan megválasztott rotorátmérő és az ahhoz illeszkedő karszám biztosítják a gép folyamatos és egyenletes működését alacsony teljesítményfelvétel mellett. A rendterítőben alkalmazott hidraulika rendszer (2 db egyirányú hidraulika munkahenger) biztosítja a gép szétnyitását üzemi pozícióba és összecsukását szállítási pozícióba. A szállítási pozícióba csukást követően a munkahengereket egy retesz automatikusan zárja, megakadályozva ezzel, hogy szállítás közben a gép szétnyíljon. A rotorok dőlésszöge állítható, és az így kapott terítési szögeknek köszönhetően a gép, különböző vastagságú rendek szétterítéséhez alakítható 10 mm átmérőjű szórópálcák kiváló minőségű rugóacélból készülnek. A szórópálcákat törés esetére elvesztés elleni védelemmel látták el. A kerekeknek az alkalmazott gumiméretből eredően még nehéz terepviszonyok esetén is alacsony a gördülési ellenállása. A plusz burkolatok pedig kellő védelmet nyújtanak a takarmány kerekekre történő feltekeredése ellen, biztosítva ezzel a gép sima működését még problémás takarmány esetén is. A fordulókerekek megkönnyítik a forgókban a munkavégzést és megelőzik a takarmány kidobását a munkaterületen kívülre. A tapogatókerék nehéz terepen is tökéletes terepkövetést biztosít. Minimalizálja a talajjal való érintkezést, kiválóan működik egyenetlen felületeken meghosszabbítva ezzel a gép élettartamát és biztosítva a terített takarmány tisztaságát.

Sipma ZK 350/450 Wir Rendképző

A SIPMA ZK 350 WIR és SIPMA ZK 450 WIR rendképzők zöldtakarmány, szárított zöldtakarmány, szalma és széna rendek összesodrására szolgál. A csuklós rögzítésű első kerettel rendelkező hegesztett váz lehetővé teszi a rendképző csatlakoztatását az erőgép hárompontos függesztőszerkezetéhez, használata komfortos és kiváló talajkövetést biztosít. Az olajfürdős hajtóművek hosszútávú és problémamentes működést biztosítanak. A rendkezelő karok, melyek mindegyikén 3 kétujjas kotróvilla (SIPMA ZK 350 WIR) vagy 4 kétujjas kotróvilla (SIPMA ZK 450 WIR) helyezkedik el, hatékony rendképzést, valamint egyenletes és szellős rendsorokat biztosítanak. A kotróujjakat törés esetére elvesztés elleni védelemmel látták el (kiegészítő felszerelés). A szabályozható ernyő segítségével beállítható a megfelelő rendszélesség. A tekerőkar lehetővé teszi a kotróujjak talaj feletti magasságának fokozatmentes állítását. A 15 x 6,00 – 6 méretű ballonos gumiabroncsok kényelmes és komfortos munkavégzést biztosítanak. A szállítási pozíció a rendkezelő kényelmes szállítására és tárolására szolgál. A gép szállítási helyzetbe állítását (szerszámok használata nélkül) az összecsukható karok és a felemelhető védőkorlátok teszik lehetővé. A tandem kialakítású futómű (a SIPMA ZK 350 WIR esetében kiegészítő felszereltség, a SIPMA ZK 450 WIR gépeknél alapfelszereltség) megakadályozza, hogy a rendbe föld kerüljön, és hogy a kotróujjak gyorsan elkopjanak, továbbá biztosítja a takarmány alapos összeszedését. Ez a megoldás kifejezetten ajánlott olyan kaszálókon, ahol talaj egyenetlenségek fordulnak elő. A tandem futómű magasságának kiegészítő állítási lehetősége (SIPMA ZK 450 WIR) a rendképző munkamagasságának még pontosabb beállítását eredményezi. A tapogatókerék (SIPMA ZK 450 WIR) biztosítja a legjobb talajkövetést, problémás munkakörülmények közötti tiszta rendképzést, továbbá javítja a gép vezetését. Ideális megoldás egyenetlen felületek esetén – a kotróujjak nem érnek a talajhoz, minek köszönhetően kevésbé kopnak, és hosszabb élettartammal rendelkeznek.

Sipma ZK 650 Wir Rendképző

A középső rendképzésű, kétrotoros SIPMA ZK 650 WIR rendképző zöldtakarmány, szárított zöldtakarmány, szalma és széna rendek összesodrására szolgál. A hidraulikusan állítható munkaszélesség (6,5 métertől 7,2 méterig) lehetőséget nyújt a megfelelő rendszélesség beállítására. Az olajfürdős hajtóművek hosszútávú és problémamentes működést biztosítanak. A tekerőkar lehetővé teszi a kotróujjak talaj feletti magasságának fokozatmentes állítását. A zárt profilból készült vázszerkezetet a napi üzemeltetés során nagy állóképesség és megbízhatóság jellemzi. Az elülső vázhoz csatlakoztatva az erőgép hárompontos függesztőszerkezetéhez rögzíthető – használata komfortos, talajkövetése tökéletes. A 11 darab rendkezelő kar, melyek mindegyikén 3 kétujjas kotróvilla helyezkedik el, hatékony rendképzést, egyenletes és szellős rendsorokat biztosít. A kotróujjakat törés esetére elvesztés elleni védelemmel látták el (kiegészítő felszerelés). A 4-kerekes rotorfutóművek, melyek első kerekei forduló kerekek, nyugodt haladást és pontos talajkövetést biztosítanak. Az elülső váz és a hátsó forduló tengely csuklós rúddal történő összekapcsolásának köszönhetően a fordulókon is kényelmes a munkavégzés. A rendkezelő hidraulikus összecsukása a 2,4 méter széles és kevesebb, mint 4 méter magas szállítási pozícióba megkönnyíti a közúti közlekedést. A háromdimenziós talajkövetés biztosítja a betakarított takarmány tisztaságát.