Összesen 1 találat

Listázás 9 24 36

OLIMAC DRAGO adapterek

Az adapter bemutatása

Három generáció óta az OLIMAC csakis kukorica betakarító adaptereket tervezett és épített. Ez a sajátosság, ami egyedi a világon, lehetővé tette, hogy folyamatos kutatásra és technológiai újításokra koncentráljanak. A DRAGO a kiváló technológiának és gyártási minőségének köszönhetően magas teljesítményt és biztonságot ajánl bármilyen munkakörülmények között.

Automata működésű törőlécek

Az egyetlen konstrukció a világon, amely automatikus működésű törőlécekkel készül. Az OLIMAC szabadalomnak köszönhetően a DRAGO törőlécek automatikusan és külön-külön beállítják a lemezek közti rést a kukoricaszárak vastagságától függően. Az automata mechanizmus lehetővé teszi a DRAGO-nak, hogy a táblán belül követni tudja a szárvastagság változását és ehhez állítsa folyamatosan a törőlécek közötti rést. A gépkezelő nem végez beállítást a törőlécekkel kapcsolatban, így időt takarít meg, nyugodtabban dolgozik és a kukoricaszárak tökéletes fogadására állíthatja kombájnját.

Hosszabb törőhengerek: Nincs veszteség, nagyobb sebesség

A DRAGO törőhengerek hosszabbak, mint más csőtörők hengerei. Ez a rendszer könnyebben választja le a kukoricacsöveket a növényről, így elkerüli a hirtelen erős lerántás következtében történő kihullást az adapterből és növeli a betakarítás sebességét.

A kukorica tökéletes begyűjtése

Szerkezetének köszönhetően a gép teljesen a talaj közelében képes működni, valamint az oldalcsigákkal lehetővé válik az elhajlott növények felemelése, ezáltal biztosítva azoknak a kukoricacsöveknek a begyűjtését is, amelyek nagyon lent vannak, vagy melyek alacsonyan lógnak.