Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Listázás 9 24 36

Agromechanika AGS 2500 – 3000 EN HP/HPX vontatott szántóföldi permetezőgép

A haladó mezőgazdálkodás követése, és a fejlesztések eredményeképp került piacra az új AGS 2500-3000 EN/HP – a legmodernebb szántóföldi permetezőgép családban, amely kitűnik a nagyon gazdag alapfelszereltséggel. S A permetezőgépek továbbfejlesztése mutatkozik be az új sorozatban. A felújított, és szerkezetileg modernebb permetezőgépen elkerülő rendszerű szabályzás mellett, ami lehetővé teszi a permetlé egyenletes elosztását az egész területen, lehetőség van a keret oldalankénti nyitására is, ezáltal jobban tudunk alkalmazkodni a parcella adottságaihoz. A permetezőgép vezérlése teljes egészében a traktorfülkéből történik az elektro-hidraulikus egység segítségével, valamint a számítógépes AG-Tronik által. Ez egyenletes és hatékony növényvédelmet tesz lehetővé az egész területen.Ezzel növényvédőszer -, idő-, és energiamegtakarítást érhetünk el, és a gépkezelőt nem tesszük ki, hogy a megpermetezett kultúrában keljen dolgoznia. Az AGS 2500- 3000 EN HP/HPX újabb konstrukciós gépcsalád lehetőséget ad a permetező keret oldalankénti nyitására/ összecsukására, ezáltal növekszik a gép hatékonysága  és jobban tudunk alkalmazkodni a  parcella alakjához.

Agromehanika AGP 1000 PE AGP 1000 EN (U) – 2000 EN (U) vontatott ültetvénypermetező gép

Nagyobb szőlő , gyümölcs, vagy komló ültetvények növényvédelmére fejlesztették ki a vontatott  AGP 1000 – 2000 EN (U) gépcsaládot. A gépek tervezésénél figyelembe vettük a sokéves tapasztalatainkat valamint a modern növényvédelmi irányzatokat, amelyek az EU országokban hatályosak. A kompakt és robusztus felépítésű gépeket kérhetik kerek ventilátorházzal vagy 130 cm, illetve 170 cm magas légterelővel. A magas minőségű szivattyúk, a tartós nyomásszabályozókkal szavatolják az egyenletes permetezést. A számítógépes rendszerű AG – Tronik szavatolja a precíz és hatékony permetezést és ezáltal az idő és pénzmegtakarítást. Ne hagyják figyelmen kívül az AGP 1000 PE típust sem, amely egyszerűbb, de strapabíró konstrukciójával kedvező pénzügyi megoldást kínál.

Agromehanika AGP 200 EN – 500 EN függesztett ültetvény permetezőgép

Az új, korszerű függesztett ültetvénypermetező gépcsalád, az AGP 200 – 500 EN megfelel mindenkinek, aki a munkájában szereti a precizitást és a  hatékonyságot. A hatékony munkát szolgálják a jó minőségű alkatrészek. A beépített Agromehanika szivattyúra 3 év garanciát vállalunk. A permetezőgépek a legszigorúbb európai szabványok szerint készülnek és kitűnő megoldást kínálnak a kisebb – nagyobb termelőknek. Három variáció áll rendelkezésre:
  • kerek ventilátorház
  • 130 cm magas légterelővel
  • 170 cm magas légterelővel (kivétel az AGP 200 EN)

Agromehanika AGS 1000 EN – 1200 EN – H függesztett szántóföldi permetezőgép

Az AGS 1000-1200 EN/H  függesztett permetezőgépek az MY – H szántóföldi keretekkel egy kiforrott és modern permetezőgép családot képviselnek, melyek különböző kultúrák precíz és hatékony növényvédelmét teszik lehetővé. A kompakt szerkezet nagyobb, permetezési sebességet tesz lehetővé, a számos beépített biztonsági megoldás pedig megvédi a gépet a mechanikai sérülésektől. a keret működése teljes egészében a fülkéből vezérelhető, ezáltal megvédjük a gép kezelőjét a vegyszerek káros hatásától.  A számítógépes AG – Tronik használatával tovább optimalizáljuk a permetlé használatát, ezáltal növeljük a permetezés időbeni – és költséghatékonyságát.

Agromehanika AGS 2000 EN HV vontatott szántóföldi permetezőgép

Ez az új konstrukció lehetővé teszi a választást különböző hidraulikus vagy kézi permetező keret között, csak az egyik tulajdonsága (a sok közül) sz új 2000 EN / HV szántóföldi permetezőgépeknek. A permetezőgép felépítése kompakt, és a gazdag kiegészítőfelszerelés által korlátlan korlátlan lehetőséget kínál  a sajátságos igényekhez való alkalmazkodásban a növényvédelemben. Az erős alváz, valamint a külön biztonsági mechanizmusok hosszú időtartamot garantálnak, és egyszerű de eredményes munkát tesznek lehetővé.

Agromehanika függesztett AGP 400 – 600 PRO (F és V) és vontatott AGP 1000 – 2000 PRO (F és V) permetezőgép

A precíz és hatékony permetléfelvitelre, valamint a minimális környezetkárosításra való törekvés voltak az irányelvek az új AGP PRO  ültetvénypermetező  gépek fejlesztésénél. Azoknak készülnek akik  a munkájukhoz műszakilag tökéletes gépeket szeretnének használni, melyekkel hatékony és kímélő a növényvédelem. A hordozó váz, valamint a ventilátorház teljesen tűzi-horganyzott, ami hosszú élettartamot és a vegyszerekkel szembeni védelmet biztosít. A légterelő egyenletes légeloszlást biztosít, ezáltal egyenletes és folyamatos a permetléfelvitel a lombkoronára. A légterelő minőségét és hatékonyságát  ellenőrizte és igazolta az ausztriai Gebläseprüfung egyesület. Az említett egyesület pozitív listára tették az AGP PRO  permetezőgépeket, ahol azok a gépek szerepelnek amelyek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek az egyenletes permetléfelvitelre, a minimális elsodródásra valamint a környezetkárosító hatás csökkentése terén.