Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Listázás 9 24 36

Sipma KD 2510/2910 KOS Hátsó Csatlakozású, Oldalsó Függesztésű Tárcsás Fűkaszák

A viszonylag kis tömegű, hajlított és lemezprofilokból hegesztett váz nagy szilárdságot biztosít, megkönnyíti a fűkasza csatlakoztatását a hárompont-felfüggesztéshez, egyúttal komfortosabbá és hatékonyabbá teszi a munkavégzést. A késgerendely oldalsó felfüggesztése az egyszerű konstrukció ellenére garantálja a talajkövetést és hogy a késgerendely nyomóereje a talajra egyenletes, legyen. A szabadonfutó tengelykapcsolóval ellátott SIPMA kardántengely biztosítja a gép forgó alkatrészeinek egyenletes leállását, és védi a tárcsahajtásokat a sérülés ellen. Rugós ütközésbiztosító lehetővé teszi, hogy a késgerendely hátrahajoljon, ha akadályba ütközne, megvédve ezzel a gépegységeket a sérüléstől. A késgerendely mögé felszerelt szárterelők lehetővé teszik a rend szélességének szabályozását és a betakarítás következő szakaszában alkalmazott géphez igazítását. A gyors késcserélő rendszer folyamatos munkavégzést és nagy kapacitást biztosít. Az elülső és hátsó burkolatok nyithatósága megkönnyíti a gép karbantartását. A fűkaszák konstrukciója lehetővé teszi azok függőleges helyzetű szállítását a traktor oldalán.

Sipma KD 2515/2915 KOS Hátsó Csatlakozású, Középső Felfüggesztésű Tárcsás Fűkaszák

A viszonylag kis tömegű, hajlított és lemezprofilokból hegesztett váz nagy szilárdságot biztosít, megkönnyíti a fűkasza csatlakoztatását a hárompont-felfüggesztéshez, egyúttal komfortosabbá és hatékonyabbá teszi a munkavégzést. A késgerendely középső felfüggesztése garantálja a tökéletes talajkövetést és az egyenletes nyomóerőt, ami viszont biztosítja, hogy a vágási magasság a késgerendely teljes szélességében egyforma legyen. A szabadonfutó tengelykapcsolóval ellátott SIPMA kardántengely biztosítja a gép forgó alkatrészeinek egyenletes leállását, és védi a tárcsahajtásokat a sérülés ellen. Hidraulikus ütközésbiztosító lehetővé teszi a késgerendely hátrahajlását és egyidejű felemelését, ha akadályba ütközne, megvédve ezzel a gépegységeket a sérüléstől. A késgerendely mögé felszerelt szárterelők lehetővé teszik a rend szélességének szabályozását és a betakarítás következő szakaszában alkalmazott géphez igazítását. A gyors késcserélő rendszer folyamatos munkavégzést és nagy kapacitást biztosít. Az elülső és hátsó burkolatok nyithatósága megkönnyíti a gép karbantartását.

Vicon Hátsó Függesztésű Tárcsás Fűkasza Extra 228-232

A Vicon EXTRA 200 modellek könnyű, egyszerű kaszák kompakt, de tartós szerkezettel a maximális teljesítményért versenyképes áron. 2,80 és 3,20 m munkaszélességet biztosítanak. Jellemzője az EXTRA kaszagerendely a háromszög tárcsákkal, folyamatos és tökéletes vágási teljesítmény, különösen a nehéz termény körülmények között. Előnyei:
  • BreakAway
  • Flexibilis felfüggesztés
  • Könnyű kiemelés a forgón
  • Teljesen egészében összehegesztett EXTRA kaszagerendely a háromszög tárcsákkal.

Vicon Középső Függesztésű Tárcsás Fűkaszák Extra 328-332-336-340

A Vicon EXTRA 300-as hátsó felfüggesztésű fűkaszák széles felhasználási területtel büszkélkedhet indulva a 2,8 m-től egészen a 4 m-ig, a hozzájuk tartozó súlyokkal összefüggésben, amelyek a 810-940 kg, amely azt jelenti, hogy ezek a munkagépek az 50 LE traktoroktól kezdődően üzemeltethetőek, így ezek a nagyon vonzó gépek a kisebb teljesítményű traktorokkal rendelkező gazdáknak való, akiknek elég jelentős területeket kell levágniuk. Az EXTRA 328F vagy a 332F front függesztett kaszákkal párosítva ezek a munkagépek közösen egy igazán lenyűgöző, 6,8 m munkaszélességet produkálnak. Az előnyei:
  • Hidraulikus rugó-állítással kapható
  • NonStop biztonsági retesz
  • Max. 125° függőleges szállítási helyzet
  • Középső felfüggesztésű
  • 540/1000 fordulatszámú hajtómű
  • Teljes egészében hegesztett EXTRA vágószerkezet háromszög alakú tárcsákkal.