Cégünkről:

A „Farm-Ker 97” Kft. 1997-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fiatalos, lendületes csapatunk alapvetően új mezőgazdasági gépek, eszközök beszerzésével- és értékesítésével foglalkozik. Fontos kiemelni, hogy az általunk biztosított gépeladás ügyfeleink számára egy komplex, teljes körű szolgáltatást jelent.  Fontosnak tartjuk az eladott termékek magas színvonalú vevőszolgálatát és a használat során felmerült alkatrészigények legteljesebb körű kiszolgálását.

Partneri körünkben megtalálhatók a mezőgazdasági kis- és nagyüzemek,családi gazdaságok, önkormányzatok, erdészetek.

Ennek megfelelően alakítottuk ki a forgalmazott gépek palettáját is, amelyet igyekszünk a vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővíteni! Partnereinket folyamatosan információkkal látjuk el az aktuálisan igénybe vehető támogatási lehetőségeket illetően.

Cégünk azt vallja, hogy a mezőgazdaságot csak a géppark folyamatos fejlesztésével tudjuk sikeressé tenni,ezért is segítjük partnereinket saját gépparkjuk korszerűsítésében.

Számukra partnereink elégedettsége kiemelten fontos, hiszen az elégedett ügyfelek jelentik számunkra legjobb ajánlólevelet leendő vásárlóink felé!

Célunk, hogy munkánk során ,tehát az értékesítésben olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk, amellyel a gazdálkodók teljes mértékben elégedettek. Hosszútávú kapcsolatok kiépítésére törekszünk partnereinkkel, amit kiváló minőségű termékekkel, magas színvonalú szolgáltatással, emberközeli-, vevőbarát kiszolgálással és versenyképes árakkal kívánunk biztosítani.